5008csk_1920px

Sikkerhed er i fokus på CSK’s nye website med vægt bag ordene

Med et nyt website slår den nordjyske stålspecialist CSK to fluer med ét smæk: Visuel overskuelighed og VIP ZONE med adgang til vægt bag ordene, når det gælder virksomhedens stålsatte fokus på sikkerhed.

 

Et website er ikke alene ens visuelle ansigt udadtil. Det skal også give tyngde bag ordene og virksomhedsværdierne. Det er kongstanken hos CSK, der nu har lanceret nydesignet hjemmeside, logo og slogan:

 

-Sikkerhed har egentlig altid haft et stort fokus hos os, men nu har vi også synliggjort det og løftet det op på et højere niveau. Vi mærker i markedet både herhjemme og blandt de udenlandske kunder, at der bliver lagt større og større vægt på sikkerhed på byggepladsen, og på at de ansatte kommer godt hjem til familien igen efter arbejde, og det passer rigtig godt til vores værdier, siger Jens Søndergaard, Salgsdirektør hos CSK.

 

CSK_1600

 

Læs også: Helhedstænkning er afgørende for et godt byggeri ifølge CSK Stålindustri

 

Tekst forpligter

CSK har således understreget betydningen af sikkerhed i form af bl.a. større synliggørelse på det nye website og de ansattes arbejdstøj, der nu har påtrykt sloganet ”We Strongly Believe In SafetyTM”. Og det er ikke bare ord, for ”tekst forpligter”, som økonomidirektør Peter H. Andersen påpeger.

 

Det nye og mere overskuelige website omfatter derfor også lidt af et særsyn i branchen. Det gælder den nye lukkede webzone, VIP ZONE, hvor kunder med adgang kan se uddybende information og statistikker om CSK’s sikkerhed, logistik, bæredygtighed, økonomiske nøgletal m.v., der typisk ikke er tilgængelige.

 

Både sikkerhed, synliggørelse og vidensdeling

Virksomheden lægger med andre ord kortene på bordet, og det er netop i god tråd med det klare fokus på sikkerhed:

 

-Det handler om at skubbe til tankegangen. At man skal tænke sikkerhed hele vejen rundt fra kontoret til transport og montering. For tre år siden registrerede vi også, som vi skulle, men vi kunne måske være bedre til at samle op på tingene. Man skal ikke være så bange for at fortælle, at der nær var sket en ulykke. For så kan man rette op på det, andre kan få glæde af det, og på den måde er der også noget vidensdeling i det. Derfor har alle medarbejdere f.eks. også en iPhone og får oplysninger på mail osv., så man hele tiden er opdateret og kan bruge videnen andre steder næste gang, fortæller Jens Søndergaard.

 

print-csk-Dec 20 2019 55_1600px

 

Læs også: CSK: Når referencelisten taler et tydeligt sprog

 

Sikkerhed kommer før alt andet

De nye website understreger vigtigheden af sikkerhed hos den nordjyske stålspecialist. På overskuelig vis er otte af virksomhedens vigtigste værdier og kvalitetsmarkører fremhævet, og her ligger sikkerhed ikke tilfældigt som nr. 1 tæt efterfulgt af områderne ”samlet proces”, egne overfladebehandlingsanlæg, effektiv montage, fuld fleksibilitet, kvalitetsledelse, bæredygtighed og soliditet.

 

CSK med 331 ansatte og fire fabrikker i Thisted og Letland er i dag en førende specialist i alle typer stålkonstruktioner fra rådgivning, design, konstruktion og produktion til endelig montage – og hele vejen med sikkerheden i centrum.

 

Læs også: Stål er et af de mest velegnede byggematerialer til genanvendelse og up-cycling

Kontaktinformation

  • CSK Stålindustri A/S
  • Sdr. Thorstedvej 1, 7700, Thisted
  • Tlf: 9617 7000
  • Web: http://www.csk.dk/
  • Email : sales@csk.dk