<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
1728547214-0qf20en0Nuura_LuciaCare_Rizzatto32-Liila1Medium_1

Indretning med naturen som kraftkilde

Målet med indretningen af wellness-klinikken Lucia Care har, ifølge indretningsarkitekt Mie Lerche fra Lerche Design, været at skabe et frirum, der indbyder krop og sind til at genoprette forbindelsen til det indre og til naturen.

Nuura_Lucia Care_Apiales 18 -Apiales 9
Nuura_Lucia Care_Miira 1
Nuura_Lucia Care_Miira 12 Circular_1
 
 


Lucia Care er en prisvindende wellness klinik i Odense, som er skabt ud fra en holistisk og bæredygtig vision om at vitalisere, reducere stress og genopbygge balancen – ikke bare i huden, men i hele livet.

 

Lerche Design står bag klinikkens indretning, som efterstræber et langsigtet og helhedsorienteret interiørkoncept, der afspejler virksomhedens værdier og skaber en visuel synergi mellem Lucia Cares produkter, behandlinger og interiør.

 

- Indretningen trækker på inspiration fra en vitaliserende og inkluderende hybrid af kolonial stil, skandinavisk minimalisme og victoriansk elegance, fortæller Mie Lerche og fortsætter:

- Brand-værdierne er indarbejdet i indretningen gennem Lucia Cares ikoniske logoform, som går igen i flere specialfremstillede elementer, herunder tapeter, vinduesfolie og et håndvævet tæppe i hvilesalen. Naturmaterialer som sisal, uld, bambus, træ og marmor spiller en central rolle, og Lucia Cares karakteristiske grønne farve er fremhævet for at afspejle brandets koncept.

 

Lys påvirker vores velvære

Klinikken fungerer som et dybt åndedrag, der inviterer krop og sind til at genskabe forbindelsen til os selv og til naturen. Hovedsædet i Odense danner rammen om et rekreativt univers, der afspejler Lucia Cares værdier og giver kunderne en oplevelse af omsorg og velvære.

Lys har spillet en central rolle i indretningen, da det både løfter rummets udtryk og understøtter vores velbefindende. Belysningen fra Nuura pryder klinikken og skaber en rolig atmosfære med varmt, indbydende lys, og lysdesigner Sofie Refer fra Nuura fortæller:

- Lys er meget mere end blot et designelement – belysningen former rum, definerer stemninger og fremhæver arkitektoniske detaljer. Den rette belysning kan have en betydelig indvirkning på vores generelle sundhed og trivsel. På samme måde som en behandling fra Lucia Care, hvor lys, indretning og velvære går hånd i hånd og skaber en harmonisk helhed.

 

Der er anvendt lamper fra Nuuras velkendte kollektioner; Miira, Liila og Apiales, samt specialdesignede lysekroner. Med udgangspunkt i at skabe et bedre velbefindende gennem god belysning, er belysningsdesignet er ikke kun funktionelt, men bidrager også til at skabe en indbydende og mindeværdig oplevelse for klinikkens besøgende.

 

Fotos af Emil Stegemejer, Yellows

 

Læs flere artikler om Belysning på vores temaside

Kontaktinformation

  • Nuura
  • Frederiksgade 14, 2. Sal, 1265, København K
  • Tlf: +45 5373 8460
  • Web: https://nuura.com/da
  • Email : info@nuura.com