Header

Eksklusive altaner i ultra højstyrkebeton til banebrydende boligkompleks i København

Et imponerende byggeri

Nordhavn, et af Københavns mest eftertragtede boligområder, ligger Kronløbsøen, et imponerende boligkompleks. Placeret på en menneskeskabt ø, forbinder byggeriet på en særlig måde det maritime miljø med det travle byliv. Beboerne kan nyde synet af vandet og samtidig have adgang til byens livlige gader.

 

Den arkitektoniske integration af Kronløbsøen i omgivelserne er imponerende. Bygningernes elegante linjer og moderne struktur respekterer det naturlige landskab og understreger samtidig Københavns rolle som en foregangsby inden for grønt byggeri.

 

Billede 1Foto: Christensen Photography

 

Altaner i ultra højstyrkebeton

Hi-Con har stolt bidraget til Kronløbsøen ved at levere skræddersyede altanløsninger i ultra højstyrkebeton (UHPC), der ikke blot fremhæver byggeriets æstetik, men også giver beboerne en unik mulighed for at nyde de fantastiske omgivelser fra deres egne private uderum. Med vores materiale, UHPC CRC i2, har vi været med til at skabe slanke og lette altaner, der komplimenterer Kronløbsøens karakter og smyger sig elegant langs facaden. Vi har leveret hele 237 altaner med indstøbte teglskaller til byggeriet.

 

 

Altanerne måler op til 13 meter i længden og 4,5 meter i dybden, og flere af altanerne går om hjørnerne på bygningerne. Selve altanbunden er fremstillet med en pladetykkelse på 100 - 125 mm og støbt i grå UHPC CRC i2.

 

Billede 2Foto: Christensen Photography

 

En samlet pakke

Valget af Hi-Con som underentreprenør bunder blandt andet i totaløkonomiske overvejelser, hvor både tid og praktik står som væsentlige faktorer. Når vi indgår som underentreprenør i et byggeprojekt, tilbydes kunderne en samlet pakke af rådgivning, projektering, fremstilling og levering. Således kan vi spare vores kunder for unødvendige entrepriseskel og dermed den ekstra tid og ressourcer, der ofte er forbundet med håndtering og koordinering af flere underentreprenører.

 

”Ved at vælge Hi-Con og vores ultra højstyrkebeton til Kronløbsøens altaner har vi kunnet omdanne visionære arkitektoniske ideer til virkelighed. Vores skræddersyede UHPC-løsninger bidrager ikke kun til det æstetiske og funktionelle aspekt af boligkomplekset, men tilfører også værdi ved at optimere byggeprocessen og sikre langvarig kvalitet og minimalt vedligehold for alle involverede parter.” – Birgitte Krag Festersen, Tegnestueleder, Hi-Con

 

Klik her for at læse mere om Kronløbsøen

 

Har du et projekt, der har behov for en innovativ altanløsning? Så kontakt Hi-Con i dag og hør, hvordan de kan hjælpe med at opfylde dine projekters unikke behov i ultra højstyrkebeton: www.hi-con.dk, tlf. 98 28 37 20.

 

Kontaktinformation

  • Hi-Con A/S
  • Hjallerup Erhvervspark 1, 9320, Hjallerup
  • Tlf: +45 9828 3720
  • Web: http://www.hi-con.dk
  • Email : contact@hi-con.dk