<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Header billede

Hi-Con lancerer et helt nyt og innovativt trappekoncept

En virkelig slank og budgetvenlig trappeløsning i ultra højstyrkebeton.

KONCEPTTRAPPER I ULTRA HØJSTYRKEBETON

I en tid, hvor både funktionalitet og æstetik spiller en central rolle i moderne byggeri, præsenterer Hi-Con stolt deres nye koncepttrapper. Disse trapper er designet til at kombinere trappens nødvendige funktionalitet med elegance og en slank profil - til en yderst konkurrencedygtig pris. Dette giver en omkostningseffektiv trappeløsning, der ikke alene opfylder praktiske behov, men også fungerer som et markant designelement i bygningens arkitektur.

 

 

Hi-Cons koncepttrappe er produceret i den tredje generation af ultra højstyrkebeton (UHPC), kendt som CRC i3b. Med en styrke, der overstiger traditionelle betontyper, giver UHPC både imponerende styrke og reduceret materialeforbruget sammenlignet med trapper i selskabets anden generation af UHPC. Designets rene linjer og slanke profil mindsker bygningens egenvægt med op til 5 tons per etage, hvilket mindsker belastningen på byggeriet.

 

"Vi valgte Hi-Cons koncepttrappe til Frederiks Plads-projektet, fordi den ikke kun tilbyder en konkurrencedygtig pris sammenlignet med traditionelle betonelementtrapper, men også fordi den præsenterer en arkitektonisk flot og slankere løsning. Dette design er ikke kun æstetisk tiltalende, men reducerer også materialeforbruget og mængden af beton, hvilket gør det til et mere miljøvenligt valg. Trappen opfylder desuden de høje krav, vi har sat til kvalitet, design og bygbarhed i projektet.” – Nicolai Thrane, Projektleder, Raundahl & Moesby.

 

Billede 1
Billede 2
 
 

FORDELE MED KONCEPTTRAPPEN

Hi-Con erkender betydningen af pris i alle byggeprojekter. Derfor tilbyder de deres koncepttrapper til konkurrencedygtige priser, samtidig med at de opretholder høje standarder for kvalitet og design. Derudover har UHPC en forventet levetid på over 100 år og kræver ingen vedligeholdelse, hvilket medfører lavere levetidsomkostninger. Denne lange holdbarhed sikrer komfort og mindsker fremtidige vedligeholdelsesomkostninger.

 

 

Med en imponerende tykkelse på kun 8 cm og trinforkanter på 3 cm formår koncepttrappen at kombinere minimalistisk design med maksimal styrke og holdbarhed. Hi-Con tilbyder en komplet løsning til trappebehov, hvilket inkluderer en fleksibilitet i størrelser, værn og andre designelementer der komplementerer projektkravene.

 

Læs mere om koncepttrappen her

 

YDERLIGERE INFORMATION

Er du i gang med et projekt, hvor koncepttrappen kunne være den perfekte løsning? Tøv ikke med at kontakte Hi-Con for professionel rådgivning. De står klar til at assistere med alle forespørgsler og hjælpe med at realisere dine byggetanker: www.hi-con.dk, tlf. 98 28 37 20.

Kontaktinformation

  • Hi-Con A/S
  • Hjallerup Erhvervspark 1, 9320, Hjallerup
  • Tlf: +45 9828 3720
  • Web: http://www.hi-con.dk
  • Email : contact@hi-con.dk