Bekey

Med Bekeys innovative elektroniske låsesystem administrerer nøglen sig selv, og det åbner døren for en mere effektiv adgangskontrol. Bekey tilbyder ejendomme en nøglefri adgangsløsning gennem et avanceret elektronisk låsesystem integreret i dørtelefonanlægget. Dette system giver udvalgte leverandører og hjemmeplejen mulighed for at få adgang til opgangen gennem et sikkert og praktisk elektronisk nøglesystem.

 

Hvordan fungerer Bekey?

Bekeys system fungerer via en sikker digital platform, der automatisk tildeler krypterede digitale nøgler til godkendte samarbejdspartnere, der har et ærinde i den pågældende opgang. Den ikke-synlige chip monteres i opgangens eksisterende dørtelefonanlæg på få minutter, uden at det går ud over beboernes egne nøgler. Bekey giver ikke adgang til beboernes lejligheder, hvilket sikrer, at privatlivet forbliver uforstyrret.

 

Fordelene ved Bekey:

  • Sikker og Praktisk: Bekey skaber en sikker og praktisk løsning, hvor godkendte parter let kan få adgang til opgangen.
  • Tids- og Ressourcebesparende: Administratoren og ejerforeningen sparer tid og ressourcer ved ikke at skulle håndtere fysiske nøgler. Bekeys løsning forenkler administrationen og kan minimere omkostningerne.
  • Mindre Risiko: Risikoen for hærværk, tricktyveri og uautoriseret adgang mindskes markant, da kun personer med et ærinde får adgang til opgangen via Bekey.

 

Lettere Hverdag med Bekey:

Bekey gør hverdagen lettere for beboerne ved at muliggøre hjemmelevering af dagligvarer og måltidskasser direkte til døren. Ejendommen bliver rustet til en fremtid, hvor flere produkter kan leveres direkte til dørmåtten.

 

Installation og Medlemskab:

Installationen af Bekey-løsningen er hurtig og gratis for både ejendomme og beboere. Bekey er desuden stolt medlem af Proptech Denmark, en organisation der tilbyder innovative løsninger til ejendomsbranchen.

 

Populær og Gennemprøvet:

Bekey er allerede en populær løsning og sidder i mere end hver anden aflåste opgang i Storkøbenhavn. Den digitale adgangsløsning anvendes også af 30 danske kommuner landet over.