Villa

Unikke designfliser med høj slidstyrke til inde og ude

 

 

Villa fremstiller custom-made fliser i historiske håndværksteknikker i mange udførsler tilpasset anvendelsesformålet, hvad enten det er inde eller ude. Nye registrerede fremstillingsmetoder gør det muligt at benytte håndfremstillede fliser i helt nye sammenhænge og dermed løse udfordringer i byggeriet.

 

Villa udvikler nye designs og videreudvikler håndværket for fliser i tolagsteknik, så det lever op til nutidens krav for skridsikkerhed, let rengøring, brandsikkerhed, lang holdbarhed og bæredygtighed. Vi indgår gerne i samarbejde med arkitekter og bygherrer om specialløsninger.

 

Flisernes mange muligheder gør sig særligt gældende hvor design og praktik skal gå hånd i hånd, som f.eks. ved byggeri af hotel, restaurant, kontor, konference og offentlige institutioner.

 

Mulighederne er mange og vi hjælper gerne med at navigere i stilretning, farvevalg, form og specialfliser. Vælg mellem 30 farver og mange former, f.eks. sildeben, diamond eller heksagon samt kvadratiske i mange størrelser.

 

Villa fremstiller både fliser der kan indgå i historiske projekter, hvor en ældre stil skal rammes – og frem til moderne avantgarde.

 

Fliserne bliver håndfremstillet efter gamle europæiske teknikker i kombination med nordisk design og har en holdbarhed på minimum 100 år.

 

Villa tilbyder desuden en kollektion af håndfremstillede keramiske fliser til gulv og væg, der giver en eksklusiv signatur til et projekt. Kollektionen består af de originale Zellige fliser fra Fez i udførsler til både gulv og væg. Fliserne fås i 18 farver, og i mange former og størrelser samt væg- og gulvtegl.

 

Villa Flisers mange designs, farver, mønstre og former giver mulighed for helt unikke interiør- eller uderum, der lever op til bæredygtighed i forhold til menneske og natur.

 

 

 

bottonlookbook000_srcset-large