BG Byggros

 

Vi skaber sikre løsninger til byggeri og anlæg!

 

BG Byggros har gennem mere end 30 år leveret specialløsninger og produkter til bygge- og anlægsbranchen. Vi fokuser på bæredygtige og klimavenlige løsninger inden for grønne tage og vægge, regnvandshåndtering, anlægsteknik og udskillerteknik samt fugt- og indeklima.

 

Vi har fokus på sikre løsninger

 

Læs en række artikler om Vejbygning og konstruktion, Støttekonstruktioner, Regnvandshåndtering og Grønne tage
 
Vi er en højt specialiseret virksomhed, der har stort fokus på miljøvenlige løsninger, som for eksempel grønne tage og grønne vægge, effektiv regnvandshåndtering, støttekonstruktioner, samt miljørigtige løsninger inden for vejbygning og konstruktion. Med os har vi et team af eksperter, der har arbejdet med projektspecifikke løsninger gennem mere end 20 år.

 

Vi har den fornødne ekspertise og knowhow til at sammensætte og udvikle unikke, banebrydende og dokumenterede løsninger til vores kunder. Løsningerne kan anvendes sammen eller individuelt efter behov, og de kan optimeres til det enkelte projekt. Vi tilbyder naturligvis rådgivning, løsningsforslag, designudkast og beregninger til rådgivere og entreprenører.

 

Vores tekniske eksperter har nedenfor skrevet en række artikler, der beskriver udvalgte specialdesignede løsninger indenfor vejbygning og konstruktion, støttekonstruktioner, regnvandshåndtering og grønne tage.

 

 

 

Vi er en virksomhed i konstant udvikling både hvad teknologi, knowhow og produktsortiment angår. Vi tilpasser os løbende markedets og kundernes ønsker og krav, så vi altid fremstår som en kompetent og seriøs samarbejdspartner.

 

BG Byggros er en del af Byggros Holding A/S og har domicil i Odense. Her råder vi over 700 m2 kontorer og 7200 m2 lagerfaciliteter. Koncernen har omkring 80 medarbejdere og ca. 20 gange om dagen, hver eneste dag, forlader en fragtbil matriklen med lasten fuld af varer til kunder over hele verden.