DLH FRITZØE

 

Din ansvarlige leverandør

DLH er en af ​​de største, ældste og mest erfarne leverandører af pladeprodukter i Norden. Den position har vi ikke bare tænkt os at fastholde men også at udvikle. Vi har kunden i centrum og sikrer, at når du handler med DLH, leverer vi ikke bare varen, men også fuld tryghed.

 

DLH har intet salg til private slutbrugere, men sælger gennem velassorterede tømmerhandlere og byggemarkeder.

 

DLH er en af ​​de største, ældste og mest erfarne leverandører af pladeprodukter i Norden. Den position har vi ikke bare tænkt os at fastholde men også udvikle.

 

Vi har kunden i centrum, og vil også samtidig sikre, at når du handler med DLH, leverer vi ikke bare varen men også tryghed i form af DLH's CSR-strategi som bygger på tre grundpiller: miljøpolitik, politik for sociale- og menneskerettigheder og politik for virksomhedsetik.

 

DLH udfører due diligence indenfor EU's Tømmerforordnings rammer takket være den nye udgave af Good Supplier Programme, der har bestået en EUTR audit i december 2013.

 

Dette program hjælper med at indsamle og vurdere oplysninger om lovlighed, bæredygtighed samt arbejdsmiljø hos vores udbydere. Med dette værktøj minimerer vi risikoen for at købe ulovligt fældet træ, og nedsætter dermed risikoen for at bidrage til skovrydning.

 

DLH FRITZØE handler primært med træbaserede pladeprodukter fra hele verden

Inden for pladeprodukter leverer DLH til træ- og møbelindustrien. Derudover leveres pladeprodukter samt et sortiment indenfor træ og komposit-terrassebrædder til forhandlernettet til videresalg i Danmark.

 

DLH er med henholdsvis forhandlersalg og industrisalg en af ​​de største lagerførende grossister af træbaserede produkter i Danmark.