<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Forslag til fremtidens kontor: Montana Creative Challenge
Forslag til fremtidens kontor: Montana Creative Challenge

Efficient workaholic” er et arbejdsbord på hjul omgivet af opbevaringsmoduler.

Forslag til fremtidens kontor: Montana Creative Challenge


Sammen med magasinet FRAME, udfordrede Montana designere og arkitekter over hele verden til at bryde med grænserne for det traditionelle kontorlandskab og redefinere fremtidens arbejdsplads.

Ved at bruge det fleksible Montana system skulle konkurrencedeltagerne udarbejde en vision for fremtidens omskiftelig kontorlobby.

 

Kreative forslag fra de nominerede

Adskillige af de kreative koncepter skilte sig ud på listen af nominerede fra Enter the open-door office konkurrencen.

 

"Atarashii Arbejdsplads" af Kathryn Larsen og William Qian delte rummet ind i søer af stærke, levende farver og brugte Montana systemet til at skabe høje, udtryksfulde skulpturer for derved at skabe et fascinerende flow i rummet.

 

"Unity" af Eva González de Yanes, Dylana Kim og Shin Young Kang skilte sig også ud blandt de nominerede. De præsenterede en idé om en enkel, indviklet dog multifunktionel skulptur af moduler, som var stablet og ophængt. Rummet skulle opleves som et mørkt, grønt bagtæppe - for at bringe naturen indenfor.

 

Studio Emily Brooms kreative forslag bød på et rum pakket ind i mørke og tætte nuancer, der agerede kulisse for kompositioner af Montana systemet i farverne Cumin og Camomile. Den beroligende atmosfære og møblerne i de valgte farver skabte på sin vis små gnister af håb i mørket.

 

Montana2_1600“Organised know-it-all” bidrager til god orden med opbevaring i forskellige størrelser.

 

 

Vinderen af konkurrencen

Det udvalgte koncept "Everybody In" af Kathrine Barbro Bendixen fra Studio KBB og Tanita Klein tager udgangspunkt i Montana systemets fleksible moduler for at skabe fem visuelle "personligheder" fortolket i ansigter. Alle personlighederne er placeret i samme rum: der er "Greeting Optimist", "Lazy Lounge", "Efficient Workaholic", "Organized Know-it-all" og "Social Club". De forskellige personligheder er opdelt efter funktion og med hver deres unikke farvekombination, hvor resten af rummet er holdt i én farve for at understrege kompositionernes individualitet. Med dette koncept har Studio KBB og Tanita Klein ønsket at skabe et åbent-for-alle, indbydende miljø, der med de personificerede møbler udfordrer den normale kontorstruktur.

 

Montana3“Social club” består af tre forskellige mobile enheder; der er ”Addicted to coffee”, ”Hungry for snacks” og ”Cheering for drinks”.