<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vitra inviterer indenfor til nyt showroom i Pakhus 48
Vitra inviterer indenfor til nyt showroom i Pakhus 48

Vitra inviterer indenfor til nyt showroom i Pakhus 48


Den schweiziske familieejede designvirksomhed Vitra er kendt for sine møbelklassikere af Charles & Ray Eames og Jean Prouvé, så vel som for nutidigt design af designere som Ronan & Erwan Bouroullec, Hella Jongerius, Jasper Morrison og Konstantin Grcic. Vitra har under 3daysofdesign 2020 slået dørene op til sit nye b2b showroom i København, og viser bl.a. den netop lancerede stol Chaise Tout Bois designet af Jean Prouvé i 1941.

Vitra har i mange år været til stede i Danmark og inviterer nu indenfor i sit første eget showroom i Danmark i forbindelse med 3daysofdesign 2020. Det 400 m2 store b2b showroom i Pakhus 48 i Nordhavn er et åbent kontor, som viser et agilt arbejdsmiljø med maksimal fleksibilitet. Området omkring Pakhus 48 er blevet udviklet markant i løbet af de sidste 10 år og er i dag en blanding af boliger og kommercielle showrooms ved havnefronten. Vitras nye showroom er placeret i det gamle pakhus, hvor virksomheder som Kvadrat, Vola, Dauphin og Martela har til huse.

 

I Vitras nye showroom vises møbler til forskellige formål, fra bolig og hjemmekontorer til formelle og uformelle kontorsystemer, der kan tilpasses til forskellige størrelsesforhold i bolig- og arbejdsområder.

 

Vitra-showroom-2277_1600 

Produkter fra Vitra Home, Office og Accessories kollektioner vises sammen med klassisk design fra det tyvende århundrede af Charles & Ray Eames, Jean Prouvé, Verner Panton og Isamu Noguchi – og nutidigt design af Ronan & Erwan Bouroullec, Jasper Morrison, Edward Barber & Jay Osgerby. Vitras nye showroom vil desuden præsentere et udvalg af produkter fra Vitras datterselskab Artek, en finsk designvirksomhed med design af Alvar Aalto og Ronan & Erwan Bouroullec, blandt andre.

 

I det nye showroom viser Vitra også en række nyheder til både bolig og arbejdsmiljø - bl.a. stolen Chaise Tout Bois designet af Jean Prouvé i 1941, Soft Work serien af Barber & Osgerby og det fleksible rumdelingssystem Dancing Wall, designet af Stephan Hürlemann.

 

I forbindelse med 3daysofdesign er Vitras showroom åbent torsdag den 3.9. fra kl. 10 – 18, fredag den 4.9. fra kl. 10 – 17, lørdag den 5.9. fra kl. 10 – 15 og derefter efter aftale.

 

Vitra-showroom-2239
Vitra-showroom-2227
Vitra-showroom-2267