<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> WiZ lancerer en helt ny generation af produkter i Danmark
WiZ lancerer en helt ny generation af produkter i Danmark

WiZ lancerer en helt ny generation af produkter i Danmark


Signify (Euronext: LIGHT), verdens førende inden for belysning, annoncerer i dag den officielle europæiske lancering af den nyeste generation af det smarte belysningssystem WiZ.

WiZ-porteføljen omfatter et stort udvalg af prisvenlige pærer, lamper og tilbehør, der kan skabe den rette atmosfære i hjemmet. Produkterne er enkle at opsætte og bruge via Bluetooth og dit eksisterende Wi-Fi-netværk.

 

- Vi er meget glade for officielt at lancere vores Wi-Fi + Bluetooth WiZ Connected-portefølje i Europa og dermed gøre vores produkter bredt tilgængelige. Vi er stolte af vores økosystem, der gør det let for forbrugerne at styre deres lys og tilbehør. WiZ produkterne er lige så lette at bruge som normal belysning, men er ovenikøbet smarte og kan skabe den rette stemning i hjemmet, siger Jean-Eudes Leroy, Medstifter og CEO af WiZ Connected.

 

Plug & Play: Enkel og smart belysning til alle

WiZ Connected-porteføljen inkluderer lys og tilbehør, der er meget enkle at installere og giver mulighed for med det samme at opleve fordelene ved smart belysning. Skru en WiZ-pære i din lampe, download den lette og intuitive WiZ-app og nyd dine nye lys. De nyeste produkter leveres med både Wi-Fi og Bluetooth, hvilket gør det endnu lettere at parre lysene med din mobil. Signify vil implementere dette til det fulde WiZ-produktprogram i fremtiden. Forbrugerne kan nemt indstille lyset så det passer perfekt til daglige gøremål, eller så lyset skaber en hyggelig stemning ved fx. at efterligne en pejs eller levende lys. Lyset kan også automatiseres og synkroniseres med daglige aktiviteter eller indstilles, så du vågner roligt til behageligt lys.

 

WiZ_vintage_range_app_control_smokey

 

 

WiZ kan let stemmestyres med Amazon Alexa, Google Home eller Siri shortcuts uden at bruge appen. En anden mulighed er at bruge den universelle WiZmote, som gør det let at styre lyset og programmere dit favoritlys til hvert værelse. WiZ motion sensor kan automatisk tænde lyset i den styrke eller farve som du ønsker, når du kommer ind i rummet. Sensoren fungerer også når Wi-Fi-forbindelsen er nede takket være den samme lavenergi RF-protokol som på WiZmote. Gå bare forbi sensoren for at aktivere lysene. Ved hjælp af den nye WiZ smart plug kan du gøre din egen lampe smart, da pluggen gør det muligt at tænde og slukke via WiZ-appen eller fjernbetjeningen.

 

Så mange muligheder, med en lille indsats

WiZ-appens grænseflade er brugervenlig og intuitiv med et let træk-og-slip-system til at organisere og styre lys og tilbehør. Forudindstillede scener og rutiner forenkler dagligdagen og hjælper forbrugerne med at finde den perfekte lysindstilling til ethvert tidspunkt på dagen.

 

Døgnrytme indstilling vælger automatisk det bedste lys afhængigt af tidspunktet på dagen. Køligt, energisk lys med høj intensitet til en produktiv formiddag, som gradvist skifter til et blødt, varmt dæmpet lys for en afslappende aften.

 

WiZ-appen giver også mulighed for at lade flere brugere styre lysene med forskellige tilladelser. Husstandens medlemmer kan nemt dele adgangen til WiZ “hjemme” -funktionen med hinanden. Andre medlemmer kan blot downloade appen og indtaste invitationskoden uden konfiguration. Gæster kan derfor også styre lysene, når de er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

 

De nyeste produkter

Lanceringen af ​​WiZ-økosystemet i Europa betyder, at hele WiZ Connected porteføljen nu vil være bredt tilgængelig, men Signify introducerer samtidig flere nye og opdaterede WiZ-produkter og tilbehør:

 

  1. Color og Tunable White pærer og spots med Wi-Fi- og Bluetooth, der omfatter den kraftfulde A 67 (1600 lm) pære (der svarer en 100W) samt standard E27-pære, GU10-spot, E14-kerte og stor rund E27 pære (G95).
  2. En bred vifte af WiZ Filament pærer i Gylden eller Klar, der kombinerer et smukt udseende med smart teknologi og tilføjer et vintage touch til dit hjem. Oplagt at bruge i lamper med glasskærme eller alene.
  3. WiZ-porteføljen inkluderer også lamper som for eksempel WiZ Hero bordlampe, der har et enkelt design og WiZ Quest med et justerbart hoved til at skabe indirekte lys.
  4. Tilbehør der gør din smarte belysning endnu lettere at styre: Den eksisterende WiZmote og vores nye WiZ motion sensor.
  5. WiZ Smart Plug giver brugerne mulighed for at styre deres eksisterende lys eller andre enheder via WiZ-appen, så de kan gøre brug af stemmestyring og tilgå produkterne, når de ikke er hjemme.

 

Om WiZ Connected
WiZ Connected Lighting Company Limited, der har hovedkontor i Hong Kong, laver belysningssoftware, der fokuserer på at levere brugervenlige, WiFi-baserede, smarte belysningsprodukter. WiZ, der ejes af Signify, verdens førende inden for belysning, leverer til både forbrugere og virksomheder i 55 lande. Gennem WiZ Connected OEM Partnership Programmet sørger mere end 60 lyssælgere for at WiZificere flere hundrede lysarmaturer.

 

Om Signify

Signify (Euronext: LIGHT), er verdensførende inden for belysning til både det professionelle marked og forbrugermarkedet og belysning til Internet of Things. Vores Philips-produkter, Interact belysningssystemer og data-aktiverede services genererer forretningsværdi og forvandler private hjem, bygninger og offentlige områder. I 2019 havde virksomheden en omsætning på 6,2 mia. EUR og cirka 36.000 ansatte fordelt på 70 lande.