<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> AIRE Ancient Baths åbner spa i Carlsberg Byens historiske bygninger
AIRE Ancient Baths åbner spa i Carlsberg Byens historiske bygninger

AIRE Ancient Baths åbner spa i Carlsberg Byens historiske bygninger


Lokationen i København har været altafgørende for AIRE, som er beliggende i restaurerede, historiske bygninger i hjertet af storbyer, og nu kan man opleve afslapning for krop og sjæl midt i Carlsberg Byen.

Indgangen til AIRE ligger ved Dipylonporten som førhen fungerede som indgangsportal til Ny Carlsberg Bryggeri, og som fra i dag vil fungere som indgang til det unikke univers, som AIRE har skabt på dette symbolske sted.

 

- Vi tog beslutningen om at åbne en ny AIRE i København, da København er en af de førende byer i verden, og især i Europa. Byen er en hub i Skandinavien, åben, venlig og med en høj livskvalitet. Hygge definerer livsstilen og den gamle Carlsberg fabrik er et fantastisk, ikonisk sted midt i byen, hvor vi mener den perfekte AIRE oplevelse kan skabes. En blanding af historie, kunst, genkendelig arkitektur og detaljer, som alle passer til AIREs værdier og filosofi, fortæller Amadeo Serra, CEO, AIRE Ancient Baths og uddyber:

 

- Vi søger at frembringe det oprindelige i de historiske bygninger, restaurer dem, samtidigt med at vi giver dem vores særlige AIRE DNA. Vi vil gerne have at vores gæster glemme deres travle moderne hverdag, og det gør vi ved at bringe dem tilbage til de gamle romerske, græske badehuse.

 

AIRE_Ancient_Baths_Copenhagen_1600

 

 

Fra det øjeblik man træder igennem porten til AIRE Ancient Baths, træder man ind i en verden af velvære, som ikke hidtil er set i denne kaliber i Skandinavien. Duften, detaljerne og den historiske arkitektur, skaber med det samme en respekt for den ikoniske bygning, og for det univers, der er skabt med fokus på hver enkel gæst. AIRE hylder ro og afslapning, og målet har været at skabe et sted i byen, hvor tiden ikke eksisterer. Derfor lukkes der også kun få gæster ind ad gangen, og man vil opleve skilte, der beder om stilhed og diskretion rundt omkring de smukke termiske bade.

 

AIREs signaturduft, den friske orangeblomst stimulerer dine sanser og har en

afslappende effekt. Duften er den samme som man kan opleve hvert forår når appelsintræerne springer ud i Sevilla i Spanien, hvor AIREs historie startede. Det er dog ikke blot duftene, der skaber den ultimative afslapning og selvforkælelse, men også den rolige musik, der er udvalgt af teamet bag, og som er tilpasset alle sanseoplevelserne gennem de termiske bade.

 

AIRE_Ancient_Baths_Copenhagen_-_Steam_bath-1600

 

Fakta

Projektering og rådgivning fredning/kulturarv: Arkitema Architects

Bygherrerådgivning, projekteringsledelse & byggeledelse: Alex Poulsen Arkitekter og R+ Rådgivning ApS

Ingeniør Konstruktioner & VVS: Wissenberg

Ingeniør svømmebadsteknik: IDP Engineering