<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Legesyg indretning af tidligere lufthangar til mødelokaler
Legesyg indretning af tidligere lufthangar til mødelokaler

Legesyg indretning af tidligere lufthangar til mødelokaler

INDRETNING OG DESIGN PROJEKTER Møbler Indretningsprojekter

Huone International investerer 36 millioner kroner og forvandler rå betonbygning til nyt kreativt mødested i de tidligere SAS-lokaler tæt på Københavns Lufthavn – de hvide vægge i mødelokalernes tid er forbi.

Huone betyder på finsk lokale, og det er et internationalt møde- og konferencekoncept, der har vundet flere store priser. Virksomheden har netop slået dørene op for deres seneste investering Huone Kastrup, som ligger i de tidligere SAS-lokaler. Hangaren blev tidligere anvendt til at reparere fly, men nu er de 3.800 indendørs m2 fuldstændigt forvandlet til et møde- og eventsted med 20 full-service mødelokaler designet med det formål at give plads og rum til kreativitet, store fester og events.

 

Det prisvindende arkitektfirma DMZ International har stået bag hovedparten af interiør designet af HUONE’s mødesteder i Helsinki, Singapore og nu København. DMZ er kendt for sin legesyge stil i deres indretning af lokaler – i deres indretning er der skruet ned for konformitet og op for kreativitet, farver, lækre materialer og stemning.

 

Lokalerne er alle indrettet med forskellige temaer og naturligvis er både København og Amager repræsenteret i form af møbler, beklædning på vægge, udsmykning etc. Et af lokalerne hedder ”Bicycle” og inspirationen er hentet fra den verdenskendte cykelby, som København jo er. Men man kan også holde møde i lokaler med temaerne: Nyhavn, Grønland, Mermaid, Ferris wheel, Port, Strand etc. eller mere finsk i f.eks. ”Lapland”.

 

 

For netop at imødekomme kravet fra mødegæsterne om helt unikke løsninger til indretning af mødelokaler i det nye HUONE i København valgte man at styrke udviklingen med hjælp fra danske designere og arkitekter Tegnestuen Vibeke Brinck og Studio Heima – de danske virksomheder blev koblet på da de overordnede planer for lokalerne var klar og de har været med til at sætte det lokale danske og københavnske præg på indretningen. De har bl.a. stået for receptionen, indgangspartiet og ”the Bicycle room”. Indgangspartien rækker 6 meter op og viser en collage af kendte vartegn fra den københavnske skyline. Man har også gjort brug af en dansk spray kunstner, som har dekoreret loftet i lokalet Lapland.

 

Alle mødelokaler er indrettet i deres helt eget tema og design. Lokalet Strand Room har bl.a. en fantastisk loftshøjde på hele 9 meter og med en kapacitet på 130 personer og det hyggelige Ferries Wheel Room er ideelt til f.eks. bestyrelsesmøder eller workshops for op til 12 deltagere.

 

En sjov detalje og et anderledes tænkt lokale, er HUONE’s ”Framery Meeting Bubble” – som de kalder ”tænk inde i boksen” – det er en lille boks eller mødeboble, som er velegnet til de små intime møder – det er helt lydisoleret og har aircondition. Kan bruges til at holde private mindre møder eller i forbindelse med breakout sessions.

 

 
 
Anbefalede artikler