<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Professionel udbedring af sætningsskader
Annonce

Professionel udbedring af sætningsskader

 

Hvis man har et fundament, som er begyndt at synke, eller hvis der dannes revner i husets mure, så er det noget, som skal tages alvorligt. Det kan nemlig være resultatet af en sætningsskade, som kan blive forværret med tiden.

 

Hvis man oplever at have en sætningsskade på ens bolig, så skal man overveje at få udført en stabilisering af fundamentet. En sætningsskade vil nemlig sige, at jordlaget under bygningen er blevet trykket sammen og giver efter for bygningen. Men denne proces kan heldigvis stoppes, hvis man får professionel hjælp til at løse problemet.

 

Sikring af boligens levetid

Der kan være rigtigt mange gode grunde til at få rettet op på en sætningsskade hurtigst muligt. Man ved nemlig ikke, hvor længe jorden vil fortsætte med at sætte sig, og derfor kan problemet potentielt blive større, end det er på nuværende tidspunkt.

 

De fleste mennesker kunne godt tænke sig at blive boende i deres nuværende bolig i lang tid endnu, og derfor er det også rigtigt vigtigt at tage godt hånd om ens bolig. I de fleste tilfælde vil en sætningsskade kunne udbedres forholdsvis problemfrit. Derfor bør man få ordnet det, inden problemet bliver mere omfattende samt dyrere at reparere.

 

Uretek metoden giver en nem løsning

Faktisk er det ikke nødvendigvis et særligt stort indgreb at udføre en stabilisering af fundamentet. Hos Uretek har de udviklet en simpel metode, hvor de sprøjter et specialproduceret materiale under fundamentet igennem rør. Dette materiale giver støtte til jordlaget under huset, hvilket sætter en stopper for problemet.

 

Dermed kan man være helt fri for en større og mere omfattende udbedring, hvor jordlaget skal til at graves op. Uretek metoden er nemlig helt fri for opgravninger, hvilket gør det meget mere belejligt at udføre en stabilisering af ens fundament under huset. Dermed kan man benytte bygningen, som man plejer, gennem hele processen og slipper for unødige omkostninger.