<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> BIG designer studenterhus for Johns Hopkins Universitet i Baltimore
BIG designer studenterhus for Johns Hopkins Universitet i Baltimore

BIG designer studenterhus for Johns Hopkins Universitet i Baltimore

PROJEKTER Uddannelse

"The Village" bliver navnet på et nyt studenterhus på Johns Hopkins Universitet i Baltimore, som Bjarke Ingels Group - BIG er blevet valgt til at stå for designet af.

Bygningen på cirka 14.000 kvm er designet til at være et knudepunkt for universitets studerende og inkluderer alt fra mindre rum til afslapning og sociale aktiviteter til et digitalt mediecenter og et stort multirum.

 

- Efter at have undervist på en række af universiteterne på østkysten er det en ære at være blevet valgt til at skabe rammen for de studerendes liv på Johns Hopkins universitet. Vi har forsøgt at designe de nye sociale omgivelser som en kondenseret landsby med forskellige rum og pavilloner for at rumme størst mulig mangfoldighed af aktiviteter, interesser og subkulturer’, siger grundlægger og kreativ direktør i BIG, Bjarke Ingels.

 

08_BIG_JHOP_Hopkins Student Center_Image by BIG-Bjarke Ingels Group_1920

 

 

BIG har vundet opgaven gennem en større international konkurrencen. Komiteen der valgte BIGs design bestod af blandt andet af 1200 studerende, fakultet, personale og alumner. Komiteen valgte BIGs koncept for dets fornemmelse og forbindelser til omgivende udvendige rum, en overflod af naturligt dagslys og integrerede funktioner, der understøtter universitetets bæredygtighedsmål.


Første spadestik til det nye Hopkins Student Center er planlagt til foråret 2022 og afsluttes i efteråret 2024.

 

11_BIG_JHOP_Hopkins Student Center_Image by BIG-Bjarke Ingels Group_1920

 

Dette er BIGs tredje akademiske bygning i USA efter Isenberg School of Management Business Innovation Hub for University of Massachusetts Amherst og The Heights Building til Arlington Public Schools, begge afsluttet i 2019.

 

BIG er i projektet gået sammen med Shepley Bulfinch, Rockwell Group og Michael Van Valkenburgh Associates.

 

16_BIG_JHOP_Hopkins Student Center_Image by BIG-Bjarke Ingels Group_1920
Anbefalede artikler