<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Christensen & Co og Next Architects vinder ny uddannelsesbygning
Christensen & Co og Next Architects vinder ny uddannelsesbygning

Christensen & Co og Next Architects vinder ny uddannelsesbygning

PROJEKTER Uddannelse

Et team bestående af Christensen & Co Akitekter og NEXT Architects fra Nederlandene har i et stærkt samarbejde skabt det bæredygtige vinderforslag til den nye professionshøjskole til MY college i Spijkenisse, Nederlandene.

Den nye undervisningsbygning er designet til at de studerende kan udforske og udfolde deres talenter og færdigheder i et spændende læringsmiljø, samtidig med at de har en tæt forbindelse til det omgivende samfund.

 

- Samarbejdet mellem Christensen & Co og os hos NEXT Architects har styrket kreativiteten og energien i projektet. Vores samarbejde har resulteret i en ny succesfuld vision og design til MY college, siger Marijn Schenk, arkitekt og partner, NEXT Architects.

 

Christensen & Co. Arkitekter har kernekompetencer i design af bæredygtige skoler, uddannelsesbygninger og læringsmiljøer, og arkitektvirksomheden har i samarbejdet med NEXT særligt bidraget med viden om bæredygtighed og læringsmiljøer, mens NEXT har særlig forståelse for den lokale kontekst og kulturen i Nederlandene. My college er derfor designet ​​med fokus på energineutralitet og cirkularitet, der opfylde de højeste bæredygtighedsstandarder, samtidig med at undervisningsbygningen også er designet som et stimulerende og attraktivt læringsmiljø.

 

OUTSIDE NEW_1600

 Et stimulerende læringsmiljø

- Vi har skabt et læringsmiljø baseret på et arkitektonisk koncept med No Dead Ends, hvilket er ideelt i forhold til at stimulere og understøtte de studerendes interaktion. I den centrale Læringsloop definerer vi forskellige niveauer af fokus. Dette greb sikrer, at de studerende kan finde rum og rammer, der svarer til deres behov for koncentration, siger Mikkel Hermann Sørensen, arkitekt og partner, Christensen & Co Arkitekter.

 

I den overordnede struktur er den enkle grundplan vigtig for sammenhængen i projektet. Grundplanens udformning guider eleverne til klasselokalerne, samtidig med at lærerne får let overblik over bygningen. For at opnå dette har læringsmiljøet tre overordnede typologier til læring:

MY BASE, der omfatter teorirum og co-creation praksislokaler til store grupper,
MY SQUARE, der giver læringspladser til studerendes interaktion og korridorer for at fremme mindre interaktioner mellem studerende


MY CAVE tilbyder private studierum og rolige steder med mulighed for at trække sig tilbage og fokusere på individuelt arbejde .

Tilføjer ekstra til det tætte miljø
Bygningen har et helstøbt arkitektonisk udtryk, hvilket forstærkes af trælamellerne uden lukkede facader og meget plads til dagslys at trænge ind i bygningen. MY college forholder sig til den lokale kontekst og program, mens gymnastiksalen er placeret øverst i bygningen og skaber et synligt kendetegn i lokalområdet.

 

MY college er på 4.150 m2 og HEVO fører tilsyn med opførelsen af ​​My college som projektleder.
Projektet forventes leveret i 2023.

 

Anbefalede artikler