<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> H+ARKITEKTER A/S åbner afdeling i Odense
H+ARKITEKTER A/S åbner afdeling i Odense

H+ARKITEKTER A/S åbner afdeling i Odense

Fra venstre; Peter Ebling, Kenneth Guldborg og Mark Skovsende Pedersen.

Med etablering af tegnestuen i Odense udbygger H+ARKITEKTER A/S sine vækstplaner i Danmark.

”H+ODENSE” er det fjerde kontor i rækken og arkitektvirksomheden er nu repræsenteret i København, Aarhus, Odense og Nakskov.

- H+ARKITEKTER har i flere år haft stigende aktiviteter uden for hovedstadsområdet og løser i dag opgaver i hele landet. Vi finder det derfor naturligt at være til stede her i Danmarks tredjestørste by. Med lokalkontorerne kommer vi endnu tættere på vores kunder og forstærker derved muligheden for at opbygge de stærke relationer, der sikrer det gode samarbejde og de vellykkede projekter, udtaler administrerende direktør Rasmus Klausen.

 

Det er et kendt ansigt i branchen der nu skal stå i fronten for H+ARKITEKTER fra basen i Odense. Fra den 1. august har det nye team af lokalansatte kollegaer med ny Regionschef Peter Ebling i spidsen taget imod kunder og samarbejdspartnere i det charmerende pakhus på Odense Havn.

 

- Det er et drømmejob – intet mindre! Min første opgave bliver at få etableret tegnestuen her i Odense, herefter skal jeg ud og præsentere H+ARKITEKTER i mit netværk, fortæller Peter Ebling og fortsætter: ”Jeg har fulgt H+ARKITEKTER i en årrække, og jeg er fascineret af deres holistiske tilgang til arkitekturen – jeg glæder mig virkelig til at blive en del af ”H+ familien, afslutter Peter Ebling. 

Peter Ebling kommer fra en stilling som teknisk direktør og afdelingsleder for CASA Arkitekter i Odense. Tidligere har Peter været regions- og markedschef hos OBH Rådgivende Ingeniører, salgschef og partner i CREO Arkitekter samt projektchef i et entreprenørfirma.

 

Peter Ebling har været rådgiver i snart 30 år. Han er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom og har gennem sit arbejdsliv, udover ovennævnte funktioner, arbejdet som bygherrerådgiver, sagsarkitekt, byggeleder samt projekteret byggerier og foretaget arkitektfaglige tilsyn på en lang række forskellige byggerier over hele landet. Det er således en person med en særdeles bred erfaring indenfor byggeri, som nu er startet i H+ARKITEKTER A/S.

 

Odense-afdelingen har til huse i Sverigesgade 16 med skøn udsigt over Odense Havn