<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Hvad er årets bedste sundhedsbyggeri?
Hvad er årets bedste sundhedsbyggeri?

Hvad er årets bedste sundhedsbyggeri?


Fire arkitektoniske perler er af Nohrcon nomineret til Årets Sundhedsbyggeri, som alle kan vise vejen frem for sundhedsvæsenet post-corona. De nominerede er Aabenraa Akutsygehus, Hospice Vangen i Aalborg, Kræftrådgivningscenteret Livsrum Herlev, og Attendo Lærkevej Friplejehjem i Frederikssund.

Coronakrisen har mindet os alle om, hvor vigtigt det er med et veludrustet, men også velindrettet sundhedsvæsen. Og vi skylder alle dem, der har deres daglige gang på landets hospitaler, sygehuse og plejehjem m.m., at faciliteterne er endnu bedre gearet til lignende situationer fremadrettet – og at patienter, personale og pårørende får de bedst mulige rammer, uanset om der er tale om akutte, lindrende, rådgivende, eller plejekrævende behov.

 

2Hospice Vangen

 

Derfor er det vigtigere end nogensinde før at sætte ekstra fokus på de nye, funklende og velfungerende sundhedsbyggerier rundt omkring i landet, så de kan tjene som eksempel for andre. Det er essensen af prisen for Årets sundhedsbyggeri, som uddeles for 3. gang d. 18. maj til et stjernegodt byggeri, som optakt til temaugerne, der sætter yderligere fokus på fremtidens hospitaler, sygehuse, sundhedscentre, samt pleje- og seniorboliger.

 

 

Nohrcon har i over 10 år faciliteret en konstruktiv debat på inspirerende konferencer og studieture om fremtidens hospitaler og plejeboliger, som har været med til at forme landets sundhedsbyggeri. I år er ingen undtagelse – selvom krisen har kastet bygge- og sundhedssektoren ud i et galaktisk stormvejr – for videndeling viser vejen frem og ud af krisens kolde skygge.

 

Frem til den 11. maj kan du stemme på dit bud på en ny, arkitektonisk ledestjerne.

 

Livsrum Herlev

 

Fire projekter er nomineret

Nohrcons jury med nøje udvalgte fageksperter har udvalgt de nominerede iblandt en række indsendte forslag:

 

  • Aabenraa Akutsygehus

  • Hospice Vangen i Aalborg

  • Kræftrådgivningscenteret Livsrum Herlev

  • Attendo Lærkevej Friplejehjem i Frederikssund

 

Læs projektbeskrivelser og juryens begrundelse for nominering

 

Anbefalede artikler