<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Kebony: Bæredygtige principper hele vejen fra planlægning til udførelse
Kebony: Bæredygtige principper hele vejen fra planlægning til udførelse

Kebony: Bæredygtige principper hele vejen fra planlægning til udførelse


Kebony træ er bæredygtigt, holdbart og der kræves ingen vedligehold bortset fra almindelig rengøring. Kebonys ydeevne er bevist i en række forskellige applikationer som inkluderer både terrasse og facadebeklædning. 
 

Kebony teknologien er udviklet i Norge og er en miljøvenlig patenteret proces, som forbedrer egenskaberne af ikke varigt nåletræ med en biobaseret væske. Processen modificerer træets cellevægge permanent og Kebony får hårde egenskaber og en brun farve som kan sammenlignes med hårdttræ. Kebony fås som typerne Clear og Character. Efter eksponering for sol og regn udvikler træet en sølvgrå patina.

Anerkendt som Technology Pioneer af World Economic Forum og Global Cleantech 100 har førende arkitekter og projektudviklere taget rigtig godt imod Kebony internationalt og produkterne leveres gennem et globalt salgs- og distributionsnetværk.

Idrætsbørnehaven på Rymarksvej, som er tegnet af KANT arkitekter og har plads til i alt 154 børn, er et eksempel på et projekt hvor visionen er bæredygtighed med plads til leg og bevægelse. Idrætsbørnehaven er et pilotprojekt inden for certificeringsordningen DGNB, der sætter fokus på materialevalg, holdbarhed og vurdering af levetidsomkostninger.

De bæredygtige principper har således været på dagsordenen i hele planlægnings- og byggeprocessen – lige fra det indledende idéoplæg og byggeprogram til udførelse. Kebony Clear beklædning blev valgt på grund af dens grønne akkreditiver, da den bl.a. er svanemærket og er FSC certificeret. Kebony er desuden utrolig holdbar, helt sikker og fuldstændig fri for giftstoffer.