<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Dissing+Weitling står bag nyt Genmab-domicil for NCC
Dissing+Weitling står bag nyt Genmab-domicil for NCC

Dissing+Weitling står bag nyt Genmab-domicil for NCC


Dissing+Weitling tegner arkitekturen, når NCC udvikler og opfører nyt domicil til Genmab på Erhvervsgrunden Kontorværket i Valby. Det overordnede sigte har været at skabe et godt arbejdsmiljø ved at optimere disponering, rum og indretning i forhold til medarbejdernes behov nu og i fremtiden.

Når NCC opfører nyt domicil skal arkitekturen ikke blot understøtte lejerne Genmabs bioteknologiske identitet, men også kunne sikre gode arbejdsfaciliteter for eventuelt flere brugere i fremtiden. Til at udføre dén opgave samarbejder NCC og Genmab med Dissing+Weitling, som har solid erfaring med at tegne domiciler for danske og internationale virksomheder. Nogle eksempler er hovedsæder for blandt andre ISS, DFDS, IBM, DaimlerChrystler, COWI, MT Højgaard og SimCorp.

 

Dissing+Weitling_office_atmosphere-06

 

Dissing+Weitling skal bruge sine spidskompetencer inden for bæredygtigt og fleksibelt kontorbyggeri, og være med til at sikre, at Genmabs behov bliver opfyldt med gode rum og materialer, behagelig akustik og rigeligt dagslys til en spændende hverdag:

 

- Vi arbejder ud fra grundige foranalyser af krav og behov til bygningens funktion, så vi sikrer at disponering, rum og indretning er optimal i forhold til medarbejdernes behov nu og også kan ændres, hvis der opstår nye i fremtiden. Jeg kan ærligt sige, at jeg har mange års erfaring med at skabe gode arbejdsmiljøer og jeg går til hver ny opgave med spænding og ydmyghed. Det ligger mig meget på sinde at skabe det bedst mulige miljø. Det handler hver gang om at forstå det behov og de værdier, der ligger i virksomheden. Det lyder måske indlysende, men du kan se mange eksempler på det modsatte både i Danmark og internationalt. Mange af os bruger de fleste af vores vågne timer på arbejdspladsen. Derfor tager jeg det meget alvorligt at skabe de bedst mulige rammer og finde den bedste balance ved altid tænke arkitekturen ’indefra og ud’, siger partner og arkitekt hos Dissing+Weitling, Daniel Hayden.

 

byg-K01-A

 

 

Arkitektur til ændrede behov
Genmabs kommende domicil bliver på ca. 12.500 kvadratmeter og skal stå klart til indflytning i første kvartal 2023. Genmab lejer domicilet i 15 år frem til år 2038 i faciliteter, der understøtter Genmabs ambitioner om et dynamisk arbejdsmiljø med plads til vækst i de kommende år.

Bygningen får fem etager og bliver formet som en kube omkring et centralt ’bevægelsesrum’ med atrium, hvor en havetrappe sikrer en funktionel sammenhæng op igennem huset. I stueetagen etableres reception, mødecenter, Townhall og auditorium samt kantine og køkken. Den centrale atriumgård vil give lys til kontormiljøerne på alle etager og med facader, der sikrer transparens og interaktion mellem etagerne.

 

int-01

 

Bæredygtighedscertificering

Domicilet opføres, så det kan bæredygtighedscertificeres på DGNB-guld niveau. Certificeringen er et kvalitetsstempel for ejendommens miljøstandard, og et garanteret fokus på bæredygtighed i forhold til både sociale og økonomiske aspekter og klimapåvirkninger. Dissing+Weitlings certificerede DGNB Auditors er specialister i materialevalg og ressourceforbrug, lavere energiudgifter og komfort med hensyn til luft, temperatur og akustik.