<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nyt hotelkoncept forener coliving og coworking
Nyt hotelkoncept forener coliving og coworking

Nyt hotelkoncept forener coliving og coworking

PROJEKTER Hotel og Konference

D. 10 maj åbner et nyt hotelkoncept op i København ved siden af DR Byen. Zoku stammer fra Holland, og hotellet fungerer som en hybrid mellem hjemmekontor og hotel og egner sig til digitale nomader og andre personer, der ønsker at opholde sig i København over en længere periode, mens de arbejder.

Infrastrukturen har gjort det nemmere at arbejde fra hele kloden og på tværs af landegrænser. Livet som digital nomade er blevet mere normalt. Flere kan, og ønsker, at tage deres job med på rejsen. Derfor har hollandske Zoku udviklet et koncept, der gør det nemt at arbejde, bo og leve under samme tag.

 

Zoku-CPH-001_1600

 

- I en digital tid har offline interaktioner aldrig været vigtigere. Vi faciliterer disse menneskelige forbindelser hos Zoku. Vi har haft et tæt samarbejde med vores målgruppe for at holde mennesket i centrum af vores design, så vi kan tilbyde den maksimale værdi og relevans for vores gæster. Vi ønsker at vokse på et internationalt plan, hjælpe med at bygge morgendagens byer og skubbe verden fremad med smartere løsninger, udtaler Hans Meyer, CO-founder og direktør.

 

Den hollandske tegnestue Concrete har arbejdet tæt sammen med Zoku igennem hele udviklingen, for at skabe det optimale rum til digitale nomader. Concrete står bag en række kreative projekter i hele verden, og hver enkelt detalje er grundigt gennemarbejdet. Foruden de unikke loftslejligheder har hotellet et etage, som er udviklet til coworking, spisning, events og socialisering.

 

 

Arkitekturen kalder teamet bag for nordisk-japansk, som man kan fornemme i de minimalistisk indrettede loftslejligheder. På få kvadratmeter er der opholdsstue, køkken, spiseplads, møderum, seng, opbevaring og toilet/bad. Rummet er indrettet til at gæster skal kunne bo der, men også arbejde og holde møder. Soveafdelingen kan gemmes væk, så man ikke føler, at man sidder på et hotelværelse.

 

Et levende hotel

Når Zoku åbner op i København, lukker de også dørene op for freelancere, virksomheder og lokale, der ønsker at bruge hotellets faciliteter. Med udsigt over byen, er hele hotellets øverste etage indrettet til coworking, spisning og socialisering. På etagen er der installeret mødelokaler, spillerum, telefonbokse og restaurant. Brugere kan skænke sig en øl eller brygge en kop kaffe, som kan nydes i loungeområdet eller på tagterrassen. Zoku faciliterer løbende sociale arrangementer og events for gæster og lokale.

 

Zoku København har 160 velindrettede hotellejligheder i 5 forskellige størrelser, alle udstyret med køkken, bad og toilet. I de større værelser er det muligt at skjule sengen og invitere kolleger over til middag eller møde. Gæster kan endda selv vælge udsmykning til deres væg. Besøg hotellet på Amager Fælledvej 108 fra d. 10. maj.

 

Zoku-CPH-044b_1600

 

 

Coliving

Coliving kulturen buldrer frem i de europæiske storbyer. Ligesom vi kender fra kollegieboliger og bofællesskaber bygger coliving på at dele bolig med et antal ligesindede, og er den mest hurtigvoksende boligform i Europa. København er udråbt som den 3. mest oplagte by til coliving i Europa baseret på byens pulserende liv, men også høje leveomkostninger. 

 

Historie

Det første Zoku hotel åbnede op i 2016 i Amsterdam efter 4 års grundige undersøgelser blandt målgruppen - digitale nomader. Der blev lagt stor vægt på de rejsendes behov og ønsker til et godt arbejdsliv på rejsen. Hotellet er kåret til at være blandt de bedste i verden af medier som Forbes og CNN. Senere på året åbner Zoku Wien og det er kun begyndelsen på hotelkædens ekspansionsplaner.

Zoku-CPH-109_1600
Anbefalede artikler