BYGGERI+arkitektur - læs online

 

 

 

 

Læs magasin her

 

Læs magasin her

 

 

 

Følg med i arkitekternes projekter og se visionerne forvandle sig fra stregtegninger til håndgribelig virkelighed. Magasinet formidler den arkitektoniske og designmæssige oplevelse med flotte illustrationer og layout samt læservenlige artikler.

Vi har fokus på projektet lige fra udviklingen af innovative byggematerialer, der åbner op for nye funktionelle og æstetiske perspektiver, til nye samarbejdsformer mellem byggeriets parter, der skaber en hurtigere og mere effektiv byggeproces.

BYGGERI+Arkitektur udsendes til bygherrer og arkitekter samt beslutningstagere med professionel interesse for arkitektur, design og indretning, inden for både den private og offentlige sektor.

Redaktionen modtager gerne henvendelser om byggeprojekter, hvor man har gjort sig særlige overvejelser vedrørende æstetik, funktion og materialevalg samt nyheder indenfor dansk og udenlandsk design.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få BYGGERI+arkitektur og INDRET.DK leveret i din mailboks ved hver udgivelse. Nyhedsbrevet bringer løbende portrætter af danske arkitekter og designere, der udelukkende publiceres online

 

Find flere af vores publikationer på ISSUU

God fornøjelse


Med venlig hilsen
BYGGERI + Arkitektur